fbpx
Background

Book A46

We have dates available for clubs, venues, festivals and other opportunities throughout Europe

Book A46 now

A46 Available now

Contact:  Jozef Akcay | jozef@j-noah.com | +31640958479

Request booking info

HEAR IT FIRST.

Want to get updates on new available artists?

BIO.

Al op jonge leeftijd kwam A46 in aanraking met muziek. Hij komt uit een muzikale familie met een vader en broer die altijd in verschillende bandjes speelden. Als klein jongetje zong A46 mee met zijn vader en leerde gitaar en piano spelen. Naarmate hij ouder werd raakte hij meer en meer geïnteresseerd in hiphop en begon hij beats te produceren op zijn slaapkamer. Maar door problemen op school en te veel hangen op straat was hij in eerste instantie niet echt gemotiveerd om het produceren serieus te nemen. Hij liet het maken van muziek een lange tijd naast zich liggen.
Totdat hij in 2016 in contact kwam met rapper Hero. Beide jongens komen uit Almelo en er was direct een klik. Hero bracht zijn vrienden Aro en Woody mee naar een studiosessie en langzaam maar zeker kwam het enthousiasme voor muziek terug. Eind 2016 organiseerde Haris Trnjanin (Fully Charged Music Group) een schrijverskamp vanuit zijn werk als jongerenwerker bij Studio15 in Almelo. Hij nodige A46 in eerste instantie uit om als producer mee te gaan. Tijdens dit schrijverskamp kwam A46 er echter langzaam achter dat hij naast produceren, ook een verdomd goede eigen sound had qua stemgeluid. Samen met producer Vebgosa schreef hij tijdens het writerscamp een tekst en bouwde hij een eigen track. Toen hij deze track aan het einde van de week liet horen, sloeg de rest van de crew stijl achterover. Iedereen was verbaast en erg enthousiast over zijn sound. Sinds het writerscamp staat A46 ook zelf achter de mic en is hij niet meer uit de studio weg te slaan.
Samen met producer Vebgosa werkt hij sindsdien hard aan zijn eerste solo EP, die nog voor de zomer gereleased wordt onder het label Fully Charged Music Group. Ook opereert hij sinds het writerscamp onder de naam ‘Famway’ samen met rappers Hero, Woody en Aro. Ook Famway brengt voor de zomer een debuut EP uit onder Fully Charged Music Group.

Want to save time & money?

If you book an artist with us, we’ll do your artwork & ticketing from a to z. Just contact us.